Käck-Tech Podcast

Teknikens stora slagfält: Android vs iOS, Xbox vs PS och alla de andra

August 21, 2023 Andreas & Ruben Episode 75
Käck-Tech Podcast
Teknikens stora slagfält: Android vs iOS, Xbox vs PS och alla de andra
Show Notes Transcript

I detta sommaravsnitt dyker vi djupt in i några av de hetaste teknologiska rivaliteterna som präglar dagens digitala era. Vi ställer Android vs iOS, Xbox vs PS, Marvel vs DC och fler episka konfrontationer mot varandra. Vi diskuterar även teknikens roll i våra hem med Amazon Echo vs Google Home, samt granskar den elektriska revolutionen med Tesla vs traditionella biltillverkare. Dessutom tar vi upp kritiska ämnen som Wi-Fi vs Ethernet, Windows vs MacOS och mycket mer i veckans avsnitt av Käck-Tech Podcast!

Support the show

Vill ni läsa mer om oss och podden kan ni klicka på länkarna nedan:


Musik: Splash - Harris Heller

Obs! Transkriberingen är autogenererad och kan därför innehålla felaktigheter.

Ruben:

Hej och välkomna till Schaktet Podcast podden där vi diskuterar, dissekerar och om vi har tur. Vi informerar om check teknik och veckans avsnittär förinspelat för det härär ett sommar avsnitt och Andreas kommer förklara detta som avsnittet handlar om. Om du har läst det i beskrivningen Andreas, vad handlar veckans avsnitt om?

Andreas:

Ja, det är det. Sen när blev du hockey combat? Ja, vi kanske inte säger med boxning,

Ruben:

Är kanske.

Andreas:

men detta avsnittetär ett versus avsnitt. Jag kommer inte riktigt ihåg var det kommer ifrån. Det kan vara en kompis till mig som har sagt det. Det kan vara någon annan som kan vara kreatör som gjort ett liknande. Jag har ingen aning. Men det vi har gjort. Det är att vi ställer om lite. Täck världens och konsument teknikens motsatser mot varandra. Så vi har utgått från det. Det finns ju ganska tydliga fajter och jag tänker vi avslutar med de absolut tydligaste. Android, iOS, Windows, macOS, Marvel och DC. Intel växte sig en bit, de vi har talat om. Jag har kört in dem i schack gebitet och bättre blir det att plocka fram. Fler. Så vi har fått fått en lista här nu och jag tänker så här. Vi har inte förberett så mycket. Det här är ganska spontant. Vi börjar uppifrån och ner och så bara tar vi ställning. Vi hoppas på att det blir lite litet konflikter mellan mig och vi ska se. För jag vet inte riktigt vart du står i många av dem här. Vissa av dem kommer vara skittråkiga och vi kommer att hålla med rätt på det, andra kanske vi är mer oense. Så vi börjar med nummer ett. Robotdammsugare vs traditionella dammsugare.

Ruben:

Jag skulle säga att just nu finns det ingen anledning att hektar robotdammsugare bara för att det finns mattor och det finns möbler. Det finns rum, det finns höjdskillnader. Det blir det för många. Man har koll på hur man kommit in absolut längst in i hallen och du måste plocka fram och ställa det för det. Spill någonting. Jag skulle säga att det finns en fördel med bord med väldigt lite ytor. Och där kan bara liksom låta en råma. Men de måste fortfarande hektar en traditionell dammsugare för att täcka upp. Och då tänker jag på en halvliter och inte såjättestort, så kan du lika gärna och borde skämmas. Hon har städhjälp vilket gör att då kan du lika gärna hektar en traditionell dammsugare, tycker Robotdammsugare. Nej, jag vet en person, en familj. Det verkligen finns ett syfte. Men annars nej.

Andreas:

Ruben. Det här är ju något som inteär lätt med robotdammsugare. Du står med någon som har levt. Säkert. Jag har inte gjort det senasteåret, men jag har levt åttaår med robotdammsugare. Det är en dröm. Jag älskar robotdammsugare. Det är bland det bästa som finns. Så nej. Robotdammsugare? Ja, du behöver hektar en någon typ av. Dammvippa vid sidan av och sen ja, det kanske underlättar att hektar en traditionell dammsugare. Får ta vissa specifika saker men så sällan som jag plockade fram mina dammvippan eller dammvippan. Dammar uppe på saker blir inte lika ofta eftersom du inte har damm på golvet och upp i samma mängd. Och jag har fått en ny fobi. Jag levde med en robotdammsugare och det är skit på golvet som fastnar under fötterna.Älskar att slippa det. Nej. Robotdammsugare. All den.

Ruben:

Jag kanske blev frälst i framtiden, men just nu? Nej.

Andreas:

Vi går vidare via VCS till Augmented Reality.

Ruben:

Här tycker jag att jobbetär knäppt för att de är inte motsatser, de är ju komplement eller delar av samma grej. Men om något så ja, Augmented reality skulle jag säga att jag föredrar om något för att vr.Är lite tufft och det blir lite löjligt. Jag kan se det i spel möjligtvis, men i ett mer kommersiellt syfte. Mer vardag. Syftet var aldrig.

Andreas:

Är tråkig nog och håller med. Vi är nog de i nivårätt upp och ner. Underhållning i min värld dit du kommit. Jag tror inte det kommer vara produktivitet. Skype. Det är för ensamt, det är underhållning, dassigt och allt det som faktiskt kommer kunna vara användbart i längden. Inte just det, men framåt. Vi går vidare. Snabba puckar. Firefox. Varför Club Edge?

Ruben:

Jag ska

Andreas:

Du får jättegärna slänga in någonting extra här om du vill

Ruben:

Jag ska vara som medlare va?

Andreas:

det.

Ruben:

att. Alla webläsare har sina för och nackdelar.

Andreas:

Och vilken politiker svarar att.

Ruben:

Men just nu Best Oral är god. Kram. I veckan.

Andreas:

Du tycker det jag skull. Jag vill ju vara en person som säger typ Firefox. Men jag kan ju inte med att göra det. Jag är utsatt i perspektiv.

Ruben:

Användarvänlighet och användarvänlighet bara nu snackar.

Andreas:

användarvänlighet den jag föredrar använda den jag konstant väljer som i första läsare. De i Firefox är jättebra på sina sätt. Opera är säkert jättebra. Jag har aldrig upplevt opera. Edge funkar skitbra, men jag tycker inte om hur hårt den pushar Bing på en timme. Den pushar Bing trots att du väljer Google som standard alternativ. Så vidare. Tick tock versus Instagram. Och då tänker jag dåmåste vi måste sätta ett tick tack vare Instagram. Så du kan inte ta hela instagram för det kan inte mäta varandra riktigt.

Ruben:

Jag tycker att det finns bättre sätt. Svarar. Det gick dock, för Instagram är inte där ännu. Jag fastnar aldrig. Och det är väl på gott och ont. Men jag fastnar aldrig inser jag.

Andreas:

Nu.

Ruben:

Men sen kan jag tycka att det finns Någonting fint rullas för att blåsas matad högre kvalitet på videos, men du får en större bredd och mer enskilda personer på Dick dock och detär det jag tycker är det fina. Fick dock.

Andreas:

Jag håller med dig. Hade du tagit Instagram som helhet? Varför så många andra sociala medier så har jag sagt Instagram för det är nog en stark tvåa. Eller jag skulle sagt en stark etta över lag om du inte bara tittar på video funktionen och video funktionen idag. Den den möter inte riktigt tipptopp alla dagar i veckan. Spotify versus Apple Music versus Tidal. I min värld finns det ocksåbara ett rätt svar här.

Ruben:

Det beror på evigt en fråga

Andreas:

Hur kan du tycka det? Det finns ett rätt svar, men 01:01.

Ruben:

peppar peppar peppar peppar. Jag skulle säga för producenter och far liksom kreatörer och för riktigt high end lyssnare. Så är inte Spotify kanske det bästa alternativet. Men för normala generella användare och användarvänlighet och allt annat och liksom funktioner och allt annat ut och in på Spotify krossar de andra.

Andreas:

Ja, Tidal kanske betalar ut mer, men det går inte så bra för de ändå. Tyvärr ser vi inte mycket som talar för en enda anledning att det är stort. Att de kommer negativt på alla telefoner. Och du får väl någon slags rabatt eller gratis tre månader eller vad det är varje gång du köper en ny telefon så. Det är bra för att du får det billigt. Spotify kostar alltså jag provat på musik jag provat? Nej, de Nej, det finns det. Det är den nyttan jag får ut av Spotify. Och inte bara då. Känns som att den kan spela musik utan också spellistorna. Sättet den. Spotify hjälper dig hitta ny musik.Är det som jag tyckerär bra gentemot de andra som får dig dit du vill. Du bara lyssnar pådin den du säger. Du tycker om att du har det sämst. Vill du hitta ny musik? Spotify. Fortsätter på streaming spåret. Netflix Disney Plus. Vill du lägga till något eget, gör det! Vem vet vilken är bäst? Vi slänger in Viaplay också.

Ruben:

Just nu skulle jag säga att om jag tittar på någon av de i någon större utsträckning så kan jag inte uttala mig.

Andreas:

Detta för

Ruben:

om man ska prata innehåll så är det från gång till gång. Det beror på vad du vill hektar. Det är jättesvårt att svara på, men ska prata rent funktionsmässigt och att mest sitta och liksom hur bra det är så skulle jag spontant säga att. Och Netflix är fortfarande ett snäpp vassare än alla andra, men annars är det precis.

Andreas:

Dock är det jag. Plågsamt. Måste väl hålla med dig. Vi tycker inte riktigt om Netflix för tillfället. Så är det inte. Det tynger mig att säga att tekniskt så är nog Netflix de som ligger bäst till. Jag håller med dig. Annars just nu såfinns det plus. Ja, det är inte bara Disney grejer du får därifrån utan du får hela deras vad de kallar ett startpaket med bensin och alla dessa. Jag tittar bara efter. Så är det för mig också. Vi rör oss vidare. Alltså nu. Det går fort. Det går fort vidare. Chat eller videosamtal tjänster som bör ses. Timings bör ses mis.

Ruben:

Rent video kött som alla dagar i veckan. Samhällets plattform times sa om enkelhet fixa googel google mitt.

Andreas:

Okej om du måste välja vem

Ruben:

I kanten.

Andreas:

du ska sänkaän så säger jag tips.Är det någon här som stoppar en sten i lådan och släpper ut det till havs så är det tips. Tycker inte om tips. Bästa kombinationen jag upplevt är en mix i kombination med slack. Men det är ju också för att jag tycker att Slackär bra mycket bättre än vad Teams är till exempel. Och att video funktionen är bra i Google bättre än Tim. Men om du bara ska hektar en super stabil videosamtal plattform så. Jag fattar varför många lärosäten valde som under kronan. Nästa så jag vet inte riktigt hur du ställer dig. regel på enkel korts datorer. Raspberry paj versus Arduino.

Ruben:

Jag har ingen åsikt. Vi har alla mött någon och har inte tid med kunskap. Så Andreas, säger du vad du tycker?

Andreas:

För enkelheten för privata användare. Raspberry Pi för det finns ett betydligt större community och det är betydligt tydligare. Jag tror det är lättare att hitta och förstå få förslag på. Men är du nördig så finns det stora fördelar med Arduino. Men Raspberry Pi. Det finns mycket färdig kodat, mycket färdiga projekt så du behöver inte göra allting från grunden. Du kan copy paste mycket. Så har jag förberett lagringsenheter ssd versus HDD. Jag skulle säga att det beror helt på applikation.

Ruben:

Som privatperson skulle det bara finns ett enda val enklare och det är det. Men som du är inne på, ja, det går från applikation och vad man ska använda det till. Men som privatpersonär det hela vägen.

Andreas:

Ja, jag skulle säga det som privatperson. Så länge du inte ska hektar en enastående tugga nånstans eller sover, då kan det finnas en bindningen en HDD. Annars är det alla dagar i veckan. Kameror Canon, Nikon eller Sony. Jag vet att du vill slänga in nånting annat här uppe, men du får skylla på att GPT.

Ruben:

Ett av de alternativen skulle jag säga att jag väljer så. Men jag är ju mer för lite off brands såsom typ Leica, Hasselblad, Fujifilm och liknande. Dem inte alltid med men och Olympus. En del har funnits och gjort sin grej, men det är liksom Canon och Nikon och nu finns för och nackdelar. Men jag skulle inte säga att det är någon som brinner i mitt hjärta om någon ska väl välja.

Andreas:

Och att det ska vara riktigt enkelt, säger Hasselblad. Nä men jag är ju en sån. Jag har en sån i kameran och jag gillar hur det systemet funkar. Har varit lite sugen på Panasonic, är lite sugen på Panasonic. Jag tittar på vad Canon gör och tycker det ser väldigt trevligt ut.Är det någon som jag ska? Smått pissa på för Nikon är för stort, för fullproppat med folk. Man använder Nikon. Det finns säkert en viss kärlek till Nikon. Jag förstår inte. Son eller tjänare i det här fallet. Ja, jag lutar nog mer så mycket att det är det jag har och trivs med. Men kanske jobbar jag ju också. I Halos fall Bluetooth eller kabel.

Ruben:

Blutsaft hela vägen. Förutom de få tillfällen när det kan finnas en fördel att hektar en kabel, men då är det liksom högpresterande periodisering och liknande. Men annars nej, köra i gång på. Vi hade klarat sprutet här också. Det är bara till en grej att vi inte har brutit.

Andreas:

Jag. För drygt. När vi har det funkade det bra, men när vi satt och redigera den fördröjningen som blir avbruten när det sitter redigerar video stör mig så. Ur den aspekten när det krävs att du är en synk kabel, men. Bluetooth för enkelhetens skull så vanlig konsument användare normal person. Gluteus alla dagar i veckan. Men om jag hade varit tvungen att välja någonting och jag inte fick det andra så är det att kabel. För när vi sitter och redigerar till exempel den här podden och man lyssnar via bluetooth så är inte ljudet i synk med munnen. Vilket kanske inte behöver det, men det flackar med min hjärna. Jag uppskattar inte.

Ruben:

Jag har inte upplevt det, men okej.

Andreas:

men jag har suttit och redigerat den här podden på tåg ibland då och då. Har råkat bli att jag använt nej nej, nej, nej, nej, nej. Här kommer en liten korv boll för att det är onödigt. Jag tycker. Men då tar vi fast denna och så tar vi den andra sen. Linux versus Windows.

Ruben:

Vi har inte använt Linux på kanske 01:08 år aktivt så jag ska inte uttala mig, men jag skulle säga Windows Alloy annars.

Andreas:

För användarvänligheten skulle Windows Linux har sina fördelar, men inte för den gemene man tyvärr inte alls hittar dig genom fönstret. Då kommer vi till dessa då. Windows versus macOS.

Ruben:

Windows. Alla dar i veckan för Mac och PC för hela oss. Det funkar liksom inte. I alla fall utifrån min erfarenhet. Men jag ska säga att du kanske mer kör.

Andreas:

Jag säger att Windows. Mack är till viss del begränsat som jag inte tycker om. Om jag kan välja mellan Windows versus macOS enbart frågan då? Det blir ju en jäkla skillnad om du ställer frågan PC versus Mac. Inte bara operativsystemet vs PC versus Mac och då. Skulle jag säga. Det beror helt påvad du ska göra. Vilket politiker sa det var helt på vilken typ av data laptop? macOS eller inte macOS, men Mac, ja då är stationär PC i. Några tillägg.

Ruben:

Nej.

Andreas:

Nej, så laptop, Mac, stationär PC och Windows Om jag hade fått välja mellan Windows eller macOS? Jag tycker det är lite märkligt, för det är väl lite samma folk fråga om blodtryck versus kabel, men varje fiber i utförandet.

Ruben:

Finns ingen anledning att koppla upp någonting någonsin på wifi. Med. Det finns en användarvänlighet i wifi, men generellt sett ska vi säga nej. Koppla upp allting som du kan med kabel. Men som sagt, jag är också en människa så jag fruktar mest för att detär väldigt användarvänligt. Men jag hade jätte jag ändrat kabeln till allting för att mina kollegor nyligen påjobbet sa att det inte funkat ganska bra att kunna koppla upp en telefon på ett trådat. Enkelt. Det borde ju kunna gåatt konvertera från F1 till USB-C så kanske.

Andreas:

Det kan faktiskt jag faktiskt. Det

Ruben:

I.

Andreas:

kan vara så att jag råkar hektar en sån där som går jättelätt in ladd sladd och speciellt. Funkar extremt bra. Satte dig och jag vet aldrig när jag ska använda den om jag ska välja ett annat. Bekvämligheten säger varför och gör det väldigt lätt. Ethernet ger en stabilitet som jag uppskattar enormt så att Ethernet där du kan WiFi där du måste snarare.Är det rimligt?

Ruben:

Ja.

Andreas:

Ja. Tesla börjar se traditionella biltillverkare och då tänker vi på elbilar specifikt. Så att vi tar traditionella biltillverkare och tillverkar elbilar.

Ruben:

Jag skulle säga traditionella biltillverkare för att Tesla är för enformigt och tråkigt. Däremot så finns det fördelar med Tesla att de är väl duktiga och är väldigt bra inom kategorin. Jag ser hellre till valbarhet för jag tycker någonstans att det blir väldigt enformigt. Avskavd Tesla och jag lite trött på att se Tesla bilar för att de är tråkiga utseendemässigt och insidan. Andra bilar är roligare på många sätt.

Andreas:

Ja, tekniskt Tesla. Och det är nog tyckte jag, när jag bryr mig om jag skulle sätta alla jag. Det finns ingen biltillverkare som just nu är tekniskt lika imponerande. Det finns ingen biltillverkare idag som har den utvecklingen på elteknik. Så Tesla faktiskt det enda som jag ser. Ja, Tesla är inte super bra på. Kanske komponenter som ska passa ihop jättebra och lyx känsla vilket är väldigt tråkigt när du köper en bil för miljonen. Men. Så bra som deras system funkar. Så trevligt som detär att åka en Tesla. Och så trevligt som de funkar ihop. Tesla är. Därför är det viktigt att deär bra på att bygga bilar om de inte är bra på mjukvara. Elteknik är inte så bra påatt bygga ladd nätverk heller, så det kommer väl förändras med att Tesla öppnar sitt. Men. Ska man ge dem koden för metoden Tesla Tesla? Ska vi oss på. Jag tror inte detta kommer vara så svårt för oss. Jag tror vi har samma ståndpunkt men Emma som eko. Hon som inte får nämnas. Googel, HM eller Google Assistent. Eller Siri.

Ruben:

Ingen av dem tycker alla är korkade och. Om man ska välja någon såtycker jag att Google Assistentär den som funkar bäst och är smartast för att Google är det bolag som har mest i grunden som kan lösa det som de här enheterna behöver kunna lösa. Men jag tror att det kan ske saker i år här nu med både allt som ligger i grunden hos Amazon och allt som ligger i grunden hos Apple. Och saker går fort.

Andreas:

Ja, vem vet, kanske kottarna kommer att bli revolutionerande om några år. Det vet man aldrig. Men Microsoft har det ju bra och samarbetet har vi ju sett. Och idiotförklara ingen i blicken.

Ruben:

Va?

Andreas:

Ute.

Ruben:

Mark som inte gör sånt.

Andreas:

Vad menar du? Varför skulle vi inte kunna det? Det var ju köpt det jag

Ruben:

och kan köpa saker, men du kan inte göra det så.

Andreas:

Var och när och hur går vidare. Intel versus MDI.

Ruben:

Jättesvårt att välja. Jätte jätte svårt att välja. Men jag skulle säga att. Senast jag satte mig in i detta så kändes även det mest prisvärt och du fick nog bäst tips skulle jag säga för pengarna. Men ska du gå in på de absolut högsta chippen så tror jag inte du fortfarande slår av det.

Andreas:

Ja, jag skulle säga att det bra helt år för år till år. Vissa år så känns det som att en del är absolut häftigaste, Vissa år så känns det som att det inte är. Men ser så känns detändå som att MDI har legat snäppet vassare. På många plan och absolut mest bang for back. Jag tror att Intel i sin egna produktion gick lite vilse och ligger efter rent produktionsmässigt. Som de som intresserade vet så producerar inte en dit sina chipp själva i mångt och mycket utan de pressas. Tillverkas av TSMC som har blivit experter på att tillverka och inte designa så igen. De har kunnat fokusera direkt på designen och Intel har inte löst att producera påden nivå som TSMC har gjort. Men det kanske förändras framåt. Men egentligen skulle jag nog säga faktiskt för det mesta. Både för prestanda och mängd för back. Jag har alltid varit en Intel kille tidigare så jag vet. Det känns lite jobbigt att säga det. Men sedan jag köpte en dator köpte jag mig en egen bil för just den delen. En vidgar sig en bit på grafikkort sidan då.

Ruben:

Jag skulle säga att det fortfarande klår allt och alla på alla nivåer, i alla lägen enligt mig. Det finns ingenting som jag har sett där de vacklar, men mig.

Andreas:

Nej nej. Håller med dig. En vidja känns vassast. Jag tror att EM blir en bra motvikt om jag inte dåliga grejer. Men det känns som att en vidja är det som de flesta speltillverkare, typ video redigeringsprogram och sånt integrerar bäst med sett. Ja, en vidja slås upp. Eller jag skulle säga det. X-box versus Playstation. Det känns som att det här beror på vad man är för person.

Ruben:

Jag skulle välja ett x box alla dar i veckan. Inte bara för att jag har ett hemma just nu, men också för att jag alltid har haft det. Och någonstans såtycker jag att. De gångerna jag sökt efter titlar har det varit mer titlar som de funnits på. X-box har jag varit nöjd med. Det kan komma att förändras, men jag skulle säga att X-box är.

Andreas:

Jag skulle säga det igen och jag håller inte med dig. Jag tycker att det ändå är de som har flest exklusiva titlar av de jag upplevt och. Av de spelkonsoller jag haft hemma så är det väl ändåen då och då är det väl. Förutom Nintendo såhar det ju ändå varit Playstation ett Playstation. Jag tror dock att Microsoft med sina uppköp av alla utvecklar studios och sitt fokus på Cloud. Kommer att ta första platsen inom några år så jag tror att framåt ska man hektar koll påX-box och Microsofts utveckling. Men just nu. Så säger du. Android versus iOS. Här finns det ju bara ett rätt svar.

Ruben:

Och slår ändå ut alla dagar i veckan vi använder.

Andreas:

Nej. Nej, nej, nej.

Ruben:

yo. Det är så fint, Det är så bra. Det är så genomtänkt, är såunderbart på så många sätt. För att du slipper tänka. Däremot däremot så vill du skapa din egna grej och verkligen kunna styra och ställa själv och hektar liksom. Alla världens möjligheter. Absolut. Välj en tråd men vill hektar en enkel fin verklighet som funkar perfekt och inte har några problem och alltingär bara frid och fröjd. Eller ser vägen.

Andreas:

Om man tycker om att leva i ett fängelse så är ju och ett jättebra alternativ. Om man uppskattar frihet och egen tänkande så tar man om man tycker om att anpassa sin upplevelse och göra den personlig. Då tar man ändå i om man tycker om att kunna kontrollera hur din telefon fungerar. Ska den vara? Ska jag använda till exempel? Firefox som webbläsare och inte en dålig Firefox tema ovanpåSafari, utan jag vill faktiskt använda Firefox på min telefon. Då har jag Android. Vill jag hektar friheten att kunna installera appar från andra källor än Apple App Store eller Google Play? Då tar man Android. Vill man hektar frihet tar man en rad. Och det är inte så buggigt och dåligt som det en gång var.

Ruben:

Men vill man hektar lycka så väljer man i USA.

Andreas:

Du dig du kan hektar. Jag inser att det är ju som att du är född i fångenskap.

Ruben:

Jag.

Andreas:

Du är du född. Du har inte sett någonting eller upplevt friheten och därför väljer du.

Ruben:

Och vem tror du mår bäst? Ett djur fött i fångenskap som blir omhändertaget, får mat, får göra sin grej och leva najs.Är det någon som får kämpa på savannen varje dag för sinöverlevnad och inte vet när skiten kommer gå åt helvete? Jo, de som blir omhändertagna och det blir man i USA.

Andreas:

du, du vet. Du vet också att du vet också att grisar som föds i fångenskap tenderar att bli slaktade jävligt tidigt. Ett öppet

Ruben:

Det är platsen där Martin nu.

Andreas:

Vildsvin har ändåen möjlighet att springa. De behöver. Det här kan spårat ur totalt. Jag gillar Android och.

Ruben:

Det kommer när vi vill bli stor.

Andreas:

Vi bryter den där. Jag tror vi fortsätter sista. Den absolut viktigaste frågan av de alla Marvel Bastards Dice Comics.

Ruben:

Det finns bara ett enda svar i Marvel för du ser att du har några karaktärer, men annars nej.

Andreas:

Bra karaktärerär de i sig, men bara de som faktiskt lyckas kapitalisera på det sättet. Ja, Marvel och då är tråkigt och slutar på den ändå. Men att Marvel,

Ruben:

Gott.

Andreas:

om ni inte håller med oss. Så kan man mejla till kraftverket med Funcom. Där kan man också tipsa om framtida gäster eller rätta oss när vi har sagt någonting fel. Man kan också tipsa om framtida ämne eller så. När man ändå lyssnar på podden. Sen får vi inte missa framtida avsnitt, speciellt då kanske extra avsnitt så ska man passa på att prenumerera och gärna lämna en recension och lite betyg. Det gör att fler kan hitta på den. Ju fler lyssnare desto bättre. Så kan vi göra. Vi ses också på de flesta sociala medier, men om vi ska hektar rekommendationer såär vi mest aktiva på Twitter och Instagram och Youtube. Så följ oss där. Om inte annat såtackar vi för denna. Veckas sommarlov sitt förinspelade avsnitt och som om allting går som planeratär det sista utan vi. Så vi tänker tillbaka nästa vecka med vanlig ett vanligt program upplägg igen

Ruben:

Aj aj med en.

Andreas:

Jajjemän. Ingenting att tillägga.

Ruben:

Nej, nu säger vi hej då har det.

Andreas:

du slänger slänger vi ihop den här boken. Har det.