Käck-Tech Podcast

OnePlus 11, Disney's uppsägningar & Spotifys nya efterlängtade funktion

February 13, 2023 Andreas & Ruben Episode 48
Käck-Tech Podcast
OnePlus 11, Disney's uppsägningar & Spotifys nya efterlängtade funktion
Show Notes Transcript Chapter Markers

Denna vecka har Spotify lagt till en efterlängtad funktion, Disney säger upp 7000 pers och Google blir sponsrade av malware aktörer. Andreas har årets I-landsproblem med sina trådlösa hörlurar och Ruben blev imponerad av ljudet från en Macbook. Oneplus har släppt nya lur och lurar samt kastade med en platta när de ändå var igång. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Käck-Tech Podcast! 


Disclosure: Några av länkarna här nedan är affiliatelänkar. Det betyder att om du klickar på länken och köper från butiken, kommer vi att få en affiliate-kommission utan extra kostnad för dig. Alla åsikter förblir fortfarande våra egna!


Nyheter

Huvudämne 


Veckans tips

Support the show

Vill ni läsa mer om oss och podden kan ni klicka på länkarna nedan:


Musik: Splash - Harris Heller

Obs! Transkriberingen är autogenererad och kan därför innehålla felaktigheter.

Ruben:

Välkommen till Sekten Podcast podden där vi diskuterar, dissekerar och om vi har tur informerar om kök teknik. Hur har din vecka varit?

Andreas:

En speciell. Jag har farit runt som ett jehu och gjort olika grejer varit i Stockholm och varit i Göteborg och varit. Jag har varit i Stockholm. I Göteborg. I och för sig. Men jag har varit påväldigt många olika ställen i Stockholm och Göteborg. Så jag spenderat ett par dagar i Stockholm och några dagar i Göteborg och farit omkring mellan en raid. Jag är väl bra. En raid Borås, ett möte IVA i Stockholm och ännu i Stockholm och Chalmers i Göteborg.överallt och ingenstans och någonting om vi ska ska snart glida över påmin täckjacka så ska du fåta båda sakerna samtidigt. Men någonting som jag har börjat störa mig något så grymt på. Så säkert kan lösas av Apple produkter. Men jag vill inte. Det mina bluetooth hörlurar som aldrig är uppkopplade mot rätt enhet.

Ruben:

Fast det där problemet har jag alltid haft skulle jag kunna tänka mig.

Andreas:

Jag

Ruben:

Det är alltid att de väljer liksom de är de inte smarta så de får välja det så de får kontakt med först.

Andreas:

Och har jag dånär jag sprungit omkring så jag haft min privata laptop, min jobb, Mac och min surfplatta och min telefon. Det är aldrig så att de är uppkopplade mot den enheten jag har framför mig som är på, som jag tror är den som som. Eller som jag tycker är den jag ska använda just då, utan då måste jag öppna upp nästa enhet och koppla ner den och sen koppla upp den mot de nya. För mina handleder är inte bra nog att ha för många uppkopplingar samtidigt. Man kan ha två enheter på Mina och Johan plats Badsjön ett. Men jag har upptäckt att det drar mer ström då så dåtar batteriet batteriet slut mycket mycket mycket fortare. Vilket är. Något jobbigt när man sitter på ett tåg som ska

Ruben:

att stänga av Bluetooth på de enheter där du inte behöver ha händerna kopplade till.

Andreas:

Men det är inte det jag tänker på när jag slänger igen locket på dem eller stänger genom att lägga dem i ryggsäcken.

Ruben:

När. problem. Du vill bara du inte.

Andreas:

Det värsta är ofta surfplattan och mobilen. För de två. De är ju konstant aktiva mer eller mindre. Men ibland så lyckas både macken och laptopen. Jag vet inte varför, men ibland så är de på. Ligger i väskan av någon anledning och då kopplar de upp dem och deras ansikten. På den andra laptopen startar den. Koppla ner, slänga upp den på ner ena skrev.

Ruben:

Du kan också se mig att du har olika herrar att olika saker.

Andreas:

Det känns också bara onödigt.

Ruben:

När.

Andreas:

Ju.

Ruben:

Du som är en sladd, använd sladd hörlurarna.

Andreas:

Jo, och hade jag. När jag använder laptop har jag inga problem med att använda sladd egentligen. Men surfplatta och telefon Det är så jobbigt att ha sladd när man använder mobil. För jag lyckas alltid på något sätt fastna och skicka ut den. Och när man har gått trådlöst så är det svårt att gå tillbaka.

Ruben:

Men kanske inteåteransluta, måste du själv trycka på knappen på enheten du vill ansluta

Andreas:

Funkar inte som med Brutus vad jag vet. Det funkar jättebra på.

Ruben:

Men jag tror det funkar på bluff delvis.

Andreas:

Gör det. Det är mer vad jag vet.

Ruben:

Fast nu lös det bara på något sätt.

Andreas:

Jag ska försöka. Men det är också ett extremt I-landsproblem.

Ruben:

När vi ska säga ett

Andreas:

Numera är ju det helt, helt rimligt att jag egentligen går omkring med två laptops, en surfplatta och mobilen i fickan. Och mitt största problem är att mina hörlurar kopplar upp sig mot fel enhet.

Ruben:

Ja.

Andreas:

Absolut. Hur är det med er?

Ruben:

Det är bra med Ruben. Jag sitter idag och spelar in i vårt kök för att min sambo sitter hemma och jobbar. Så om ljudet från mig är lite märkligt så är det därför. men ska du ta teknisk så. Har inte hänt så mycket för mig men jag blev däremot väldigt. Chockad av min kollega som nyligen fått en ny MacBook. Och vi satte ett videomöte vi två i ett mötesrum. Att koppla upp oss mot andras och yttrat samma ord. Och du har en hubb somär som upp sig mot och såbrukar det vara ljud och bild och alltid mycket att hämta om man vill inte dit. Macken blir första anslutningen och så börjar det liksom ansluta mot hennes ljud och bild från. Datorn då. Och jag blev chockadöver att ljudet på den här datorn var bättre än från anslutnings hubben. Allt utom Anslut subben är ganska bra för att vara ändåi den här och det ska du klara

Andreas:

i bandy har?

Ruben:

och Logitechs

Andreas:

Ja, det brukar vara det.

Ruben:

tror det logisk, men den är Det var så här det fyllde verkligen rummet. Jag blev så. Otroligt imponerad av att från en laptop kan man fåså bra ljud för är så van vid att ni har laptop alt. Så dåligt ljud att man inte kan lägga sig i sängen, lägga mellan tåg, kyla och lyssna för att man måste ha ljudet är dåligt, det fyller verkligen inte det. Det funkar. Om du har en platt yta blir det ofta så att det oftastär riktade neråt mot marken.Är väldigt imponerad så det blevännu mer synd om mig framöver. Som en bruks dator.

Andreas:

hjälpa det. Okej. Min MacBook jag har från jobbet nu. Jag tycker inte det ljudet är.Överdrivet bra? Jag tycker det. Men det är också så att jag har ju också 13 tums MacBook Pro med touch. Bara en som egentligen bara en retro fitta med M1 och M2 chippen. Så det är ju några år äldre Mac. Jag vet inte om detta var den nya macbook Pro eller vad en MacBook är.

Ruben:

Oj, ingen aning. Det var inte är tungt för han var tjock. Jag har inte lagt tid på att kolla på vad det var för någonting.

Andreas:

Men ljud gör de bra, det gör de. Men jag tycker inte mina är extremt bra. Men sen så brukar de vara ganska bra. Däremot så är jag ganska imponerad över mickarna som sitter i de datorerna. De kallar de studio och mickar de inte är studio mitt. Du kan inte använda dem för att spela in podd och annat. Det blir inte vad du kan. Men. Kvaliteten blir vad det blir. Det är en glorifierad laptop, men de är förhållandevis bra för att vara lat. Laptop Mycket. Det är bara väldigt tråkigt att AD nu har börjat sätta bättre kameror, men fram till bara för något år sen så satte dom ju potatis kameror i alla laptops.

Ruben:

Jag visar det vid mötet via laptopen. Det funkade skitbra.

Andreas:

Yo yo yo yo. Asså det funkar ju bra, men man kan ju önska mer.

Ruben:

Man kan alltid önska mer, men man kan också vara nöjd. Andreas

Andreas:

Nej när du sätter.

Ruben:

O. Men.

Andreas:

ska vi ge oss på. Veckans nyheter.

Ruben:

Det kan vi göra.

Andreas:

första nyheten ut idag är att Spotify numera har lagt till en ganska jag misstänker för barn, föräldrar eller barnfamiljer. En väldigt efterlängtad funktion. Och det. Den nya funktionen innebär att man kan undanta spellistor från att AIK ska ta in det i din musiksmak. Så om du har barn som tycker det är väldigt kul och lyssna på Babblarnas sånger eller vad vet jag, är Pippi Långstrumps alla låtar eller Astrid Lindgren eller vad nu är så kan du undanta hela den spellistan. Från Spotifys AI så att den inte kastar upp. Babblarna i din typ musiksmak i discover skicklig. Eller nya låtar för dig eller Reidar eller liknande.

Ruben:

Alla de funktioner du lyfter fram användas av oss lite så det inte påverkat mig jättemycket. Men jag fattar att tyget om man använder de funktionerna, att slippa att ens rekommendationerär uppbyggda på vad vet jag. Ett norskt ljud som man lyssnar på när man sover

Andreas:

Det är också jag.

Ruben:

att man har barn som lyssnar på barn låtar eller varför? Jag fattar ju att det är bra att man kan undantag, men. Om man inte använder spellistor så hjälper ju inte riktigt, men det är för att hela Spotifys grundstruktur är det. Playlist.

Andreas:

Men senär det också okej. Undantag från till exempel. För det finns ju. En hel del. Här är personliga radiostationer där dem väljer låtar och väljer låtar utifrån vad du har lyssnat på tidigare. Eller att skapa personliga spellistor utifrån vad den tror att du kommer gilla baserat på dina tidigare och liknande. Och då är det ju ganska gött att kunna undanta typ Babblarna tänker jag

Ruben:

Vi går vidare till nästa nyhet.

Andreas:

Yes! Och det är att nu säger Disney upp 7000 anställda. Och det är för en förändrad ekonomisk situation. Och en sämre tillväxt på streaming marknaden.

Ruben:

Och det är inte konserter enkla.

Andreas:

Nä, det är väl tills det lanserades mitt under rådande pandemi, ett jätte uppsving. Jag tror att den branschen saktar ner lite smått och det finns högre konkurrans så det är väl inte. Vi kommer nog inte ha samma spridning och uppsving och se som vi såg förra på Netflix packa upp kan ju få en hel del nya.

Ruben:

samma artikel läste jag ju att de fortfarande tycks ha tjänat pengar på Disney Bus som styr streaming verksamhet så att du kan profitera på att det kommer gå 24. Så jag fattar de inte heller pumpa in. Det skulle kunna vara 58 miljard miljoner svenska ungefär på

Andreas:

Men 58 miljarder svenska. Om man siktar på långsiktig tillväxt och lönsamhet i marknaden för streamingtjänster. För att citera men. Det är mycket, men det är ocksåmycket täck och presenningar. Det oroar mig snarare

Ruben:

I.

Andreas:

och att det här inte, som jag förstår det, inte är i. Disneys produktionsbolag utan det disney streaming som detta mot.

Ruben:

Men jag tycker inte att saker känns konstigt. Det är en bransch som länge har pumpats, pumpats, pumpat in pengar och nu är det inte lika mycket pengar som flödar in. Och då klart att det inte kan pumpas ut och ha tusen utvecklare som sitter med ett litet sidoprojekt som möjligtvis kan tjäna på ett bolag pengar. Utan det behöver man har det som faktiskt man vet kommer tjäna våra pengar till exempel.

Andreas:

Ja, du har ju rätt i sak är det inte jättekonstigt och nästan alla marknader ser väl den typen när hajp marknaden som streamingen har blivit senaste åren. Att först har du en jätte tillväxt och sen stannade av det måste folk sig upp och skriker på att det egentligen bara att det stannar av. Man kan inte fortsätta utveckla på samma sätt

Ruben:

Där någonstansär fortfarande en. En lyxvara. Vi har redan sagt upp en av våra tjänster. Har som sagt fler fått ett löfte men har äntligen sett ut som en terminal att konsumera och två. Ja, det har blivit.

Andreas:

Ja, det gör ju det. Det blir det. Jag tror jag. Rent allmänt om ett. Om ett hushåll inte läser nåns delar utan har inlogg och sånt tillsammans. Eller precis så kan man ha det. Håller det inom familjen så är man uppe på vad kabel tv kostar idag och då är du uppe på fem 600. Om du ska ha ett spår disco plus kanske C More Viaplay för sport och Netflix. Det är dyrt.

Ruben:

stödet för underhållning kostar. Det är inte så.

Andreas:

Så är det ju absolut och man ska göra så. Det är inga konstigheter att man ska betala för det man använder egentligen. Det är bara när det börjar gå till överstyr känner jag.

Ruben:

Också att man har kunnat ha lyxen av att ha flera för att det varit en utgift. Men. Nu ska man ha om ska. Man kan ha upp till åtta stycken för att täcka hela sitt behov och så är det ju alltid någon ser man ser någonstans men det också. Ja, ska man bara gå och tugga pengar bara för att ha det för den delen en gång? Nej, han tar inte.

Andreas:

Nej, det känns lite onödigt skulle jag vilja säga. En lite ny grej som. du kommer ihåg att under presentationen som Samsung hade av Galaxy S23 att. De stoltserar en hel del Med kylaren som de hade byggt in för att hålla den kall och cool. Nu har det visat sig att den telefonen kan ocksåkringgå batteriet och drivas direkt av laddaren.

Ruben:

O.

Andreas:

Och det innebär ju för det mesta då de så detär ju huvudsakligen mobil gamer som påverkas av detta. Men det innebär att när du har mer än 20 % så kan telefonen stänga av laddaren och bara driva telefonen direkt påströmmen från laddaren i stället för ladda batteriet.

Ruben:

Det är så du mår batteri hälsomässigt. Men frågan är om du kan göra något liknande dåom du laddar telefonen.

Andreas:

A.

Ruben:

Och att man har någon sådan grej så att man fattar att liksom. Den går inte, ser inte ut som rakt, en baddräkt och trippel stycken saker eller vad den

Andreas:

Precis.

Ruben:

Det hade ju varit något. Det kan ju få bättre batteri då helt enkelt. Bomber.

Andreas:

Ja, men huvudsakligenär du ju här för att du spelar så du har ju upp din processor och då har din skärm redan skapat en hel del värme. Laddaren i mobilen skapar också en hel del värme sådet är en sån värmekälla de kan plocka bort när du spelar spel på mobilen.

Ruben:

Det vet jag. Och så sitter jag, spelar och laddar samtidigt. Då blir det mörkt.

Andreas:

Speciellt om du använder trådlös laddning samtidigt om du använder typ CF, då blir det varmt

Ruben:

då är det bara tacka och gå hem.

Andreas:

och jätte bra för batteriet. Värme är som vi har sagt tidigare, döda batterierär inte alls bra.

Ruben:

Men.

Andreas:

Inte. Inte alls. Men jag tycker det är en kul utveckling och hoppas att det kommer att komma till fler ställen. Det har ju tidigare bara varit en grej som är liksom. Har varit exklusivt för gaming telefoner, men att det här kommer in i normala telefoner tycker jag är positivt. Bra och kul tillägg.

Ruben:

Najs. Jag har hittat en artikel där man har. Under en tid märkt att. Företag eller vad man nu vill kalla det. Hacker grupper använder Google är ads för att trycka upp nedladdningar utav mig.

Andreas:

Må.

Ruben:

det man gör då är att man tar populära skivan såsom typ sälar, slakt eller att jag rider eller någonting program som folk laddar ner. Ofta också till nya enheter. Och så gör det ju det. Man vill få så många som möjligt vardera

Andreas:

Ruben:

och så gör man god eller rättare sagt en. Trycks upp och visas högst upp eller högst upp på Googel. När man söker efter detta så kommer man in till en fejk hemsida och på den säkra sidan så ser den dåliksom rimligt ut för vissa. Och du kan ladda ner någonting och sen köra och då finns det massor.

Andreas:

Och så. Det de gör är att man de pussar en är som ser ut att vara från Microsoft. Men du luras. Lura folk och ladda ner märlor för att folk tänker att det ligger överst pågoogel så är det pålitligt.

Ruben:

Precis och det exemplet han visar. Jag tycker inte det är. Så det finns blev en studio och veteran dam Nord studio. Jag tycker hemsidan ser lite knepig ut men jag fattar varför man skulle kunna åka dit och sen så. Jag fattar det men ändå inte riktigt för det är inte så. Har man ett vaksamt öga så fattar man att det inte riktigt är på riktigt. Och en del av detta verkar vara att man har hög olika. Dokument också. Vissa gör att man får kladda ner programmet på riktigt med vanliga extra filer som kör olika skript och som sen då installerar grejer. Så det är ju massa sätt man kan göra på. Men jag tycker ändå att är man lite vaksam så borde majoriteten människor se. Såtror inte att så många bordeåka dit som ändå tänker lite. Men det är så mycket man tror att man inte åker dit sen kommer man själv. Var det trångt för att dom gör det bättre eller att det ser rimligt ut? Men det är också ett program som är så pass stora så känns det som att. Man fattar lätt hur en hemsida ser ut och att det taletär typ biljetter och reklam som ser rimliga ut liksom.

Andreas:

Du kan ju bara kopiera eller kopiera källkoden

Ruben:

Ja, det kan man ju göra.

Andreas:

så här. Jag tror helt enkelt att de som åker dit på det här är folk som inte har varit inne på typ microsofts hemsida tidigare. Eller? Något som är typiskt för programvaran man laddar ner och där vi inte vet vad det man ska kolla efter. Och en bra regel kan ju vara att man till exempel aldrig går på de sponsrade länkarna överst utan skippar de två första länkarna som bör stå sponsrade och gå på första riktiga sökresultatet. Det är väl i huvud rekommendationerna kan jag, för där kan. Googles algoritm är ändåså pass bra att den pushar upp den viktiga länken. Men sponsrade länkar har de ju tydligen missat påhär och då. Så man ska väl tänka kanske en gång extra innan man laddar ner mjukvara som man har blivit guidad till av googel

Ruben:

Vilken affärsmodellen dåatt du skickar malware? Om det ransomware är bättre såkräver du pengar och sedan såtar de pengarna och investera i nya ADS för att få in fler människor som åker dit. Helt rätt i det ändå. Ju mer människor som köper desto mer ny med nya kunder kan du få. Det är ju det som är fallet med det du.

Andreas:

inte det alla gör. Alla bara gör. Få in pengar för en produkt. Stoppa in nya pengar i mjukvara eller i spelet för att fler ska köpa produkten.

Ruben:

I

Andreas:

Det är väl bara normal? Visst finns det.

Ruben:

Att folkåker dit illa ut. På vägen dit var det väldigt mycket

Andreas:

Jag vill ha ett garage, men okay. Var försiktiga när ni laddar ner mjukvara som har blivit guide till googel och se till att det är ett riktigt goda resultat och inte en sponsrad. Det är väl tänkvärt? Men vi rullar in på huvudämnet och veckans huvudämne är ju lite likt förra veckan. En mobil tillverkare och anpassade gången som har haft sitt event dom kallar Cloud. Eleven nr elva under gångna veckan var presenterat och presenterat en telefon, en surfplatta och hörlurar.

Ruben:

Samt lite annat smått och gott. F.

Andreas:

Men ska vi slänga oss rakt in och ge oss på telefonen direkt? Spontana tankar och känslor.

Ruben:

Min spontana tanke är. Jag tyckte den var snygg när jag först såg den och insåg att jag tycker att den är ful rent hårdvarumässigt. Ja, det är de. Coola siffror, men så börjar man liksom gå ett djupare spår. Ha den! Saknar detta. Har den inte den här funktionen och det är det här och sen så inser man att det kanske inte var så bra. Jag vet inte jag. Jag är lite splittrad det jag tycker och tänker.

Andreas:

du är väldigt hård men.

Ruben:

Jag är väldigt vag också, men jag. trodde när jag blev större första året hade jag kanske kunnat köpa dessa maskiner på plats om och om igen. 40 dagar och.

Andreas:

Har varit inne på så många telefoner senaste tiden att.

Ruben:

I och med detta var jag en av de första som blev inbjuden när man fick en invite i början. Så jag den vart liksom inte grym och så. Men bara sa som så att vi inte har trådlös laddning på denna jag. Ja okej. Fast de har det som jag ser som standard och de har inte utbud 67 eller mer som vattentät rättsskydd utan de har uppe 64. Försöka förklara med det vet jag inte om vi fått certifikat på det och det gör ju NASA så då kommer det inte ett dugg kontroller slabba. Min idé om jag ska leva framåtär att jag ska all trådlös laddning och sen att det inte klarar av att vara i väta. Det är ju ända dit jag har en fungerande mobil nu då jag skulle tappa

Andreas:

Fast den klarar ju varvade i PS xD sju. Nej, inte 64. Det innebär ju att den klarar ju stänk så du kan ju ha den i regn utan problem.

Ruben:

jo nej, men det är det jag tappade under havet i somras och den överlevde. Jag måste kunna leva ett sådant liv där saker händer.

Andreas:

Men du har ditt IP67 rating på din telefonär ju kört sedan länge och den klarar ju sig ändå.

Ruben:

Ja, precis så. Det är ju för att det är så bra.

Andreas:

Snälla Ruben tycker vi tagga ner det här för jag vet att jag ändå är öppen för MacBook och kom igen.

Ruben:

Nej men

Andreas:

Aj fan är fortfarande skit.Är det inte

Ruben:

nej nej. Men kommer du till specc mässigt så ja. Det är bra grejer, det är det. Men det är inte den här. Wow var mycket bättre eller ens bättre. Enklare än det har varit tyder på en plats att när de först var bra för fem år sedan att du fick mer än du fick på samsung eller fick oss och avvisade var stora talar eller något annat bolag att ta det här är den som krossar alla natt nu. Det är bra, men det är inte så mycket bättre. Visst, den är lite billigare, men det är det inte.

Andreas:

Men det är inte det den ska vara med. Den ska inte vara bättre. Det har de ju aldrig någonsin sagt. De killar genom att vara billigare men ge motsvarande. Och då måste man göra vissa. Avkastning är i kostnader och då och då är kanske det är också konstigt för de har alltid snackat om att IP ratingen är dyr. Att göra så att de ens gör det är någonting ganska nytt eller så. De har alltid, liksom tidigare sagt att den är. Den ska ha skyddet. Men vi har inte satsat föreningen för att föreningen kostar för mycket så att man bara nedgradera till 64 67. Det känns inte som att den borde vara billigare att göra så Jag tror inte detär en spaning, men t.ex. Trådlös laddning är ju en typisk spaning och någonting som jag känner att de gjort min spaning på i år utifrån det jag sett är ju som de alltid har gjort en spaning, vilket är kamerorna. I övrigt så är det ju ett flaggskepp. Den är hållet jämna steg med Samsung. Den håller jämna steg med de bästa därute, förutom när det kommer till kameror och trådlös laddning. Och du är ju billigare också så det är också vad du känner är värt att göra. Besparingar på både för dig som köpare så att jag tycker detta är ett steg tillbaka mot vad de har varit. Det är inte tillbaka helt, men det är ett steg i rätt riktning från vad Odenplans var kända och får vara. Sedan är det inte billiga telefoner. I Sverige kostar den billigaste versionen av ovan plats elva 9999 9990 och den häftiga generationen med 16 GB ram och 256 GB ram utrymme. Det kostar 10 890. Det är ju liksom inte de mycket billiga, men de är billigareän Samsung och ganska bra mycket billigare än Samsung.

Ruben:

I.

Andreas:

Att jag tycker duär hård här för priset är fortfarande lägre men den håller ändå jämna steg. Många saker jag kameran kommer inte vara och du gör att tyder på på två. Den trådlösa laddningen och den är bra mycket billigare än Appel.

Ruben:

att den är så mycket billigare. Samsung S23 komma 11 004 90.

Andreas:

För instegsmodellen första.

Ruben:

Ja, så blir det 1500 spänn. Ungefär. Skillnad sitter liksom 3000 spänn. Alltså, det är inte ett dugg marginella skillnader. Lägger till 1500 spänn och får en Samsung så får man plats och du får en. För som sagt, du ska ha 20 000. Som det är nu. Ja du, jag tycker det är för lite. Innan var det 30 %. Vi var jag och hur jag såg det. Så är du trött på en billig

Andreas:

där, det har aldrig varit så mycket billigare. Jo, första

Ruben:

Ah, det var det som var känslan i alla fall. Det känns inte så nu och du får massage som är hygienfaktorer som är. Ja, det har jag inte alls. Nyckelfaktorer och så alla telefoner som är på den här nivån borde klara vatten. Det borde vara trådlös laddning och kamera tyckte jag. Okej, det skall sägas att jag vet att de var rimliga. De inte dåliga dock inte

Andreas:

Jag gör alltså så här De är ju bättre än kanske förraårets flaggskepp flaggskepp, flaggskeppet Mobile IV. Visst, det kan kanske vara Pixel eller något som sticker ut lite extra som är bättre, men de är ju bättre än förraårets med de inte hållit jämna steg med till årets. Det brukar vara så. Och anpassa sig eller såligger de i steg med till förra året och det är typ den känslan jag fått att de är. Men. Att jag är. Jo, jag har ju haft en plats. Jag kanske är bajs också, men jag gillar ju hur deras bild rendering ser ut så ja. Men jag har sett Siba i Syd. Ja, jag kan se var för till exempel Samsungen eller iPaden vinner påtyp skärpa och allmänt. Men jag gillar ju färgerna som kommer oväntat så

Ruben:

I.

Andreas:

Jag gillar. De är ofta lite, lite varmare, lite. Det känns lite mysigare.

Ruben:

Det är härliga Hasselblad förstår du väl.

Andreas:

Sen tycker jag visst de är Hasselblad. Grejen är ju gimmick, men de har betalat. Hasse blir x antal miljoner för att få använda deras brand och tyvärr säljs Hasselblad idag av tidigare så att de går väl kanske inte Hasselblad 100 % till gagn. Men jag gillar ju när det går in pengar i svenska bolag och speciellt Hasselblad som kanske har behövt lite backat.

Ruben:

I.

Andreas:

Att de då säljer för lite för att jag hade hoppats påatt de skulle ha mer samarbeten. Självklart att det skulle vara mer Hasselblad i och anpassad, men tänk, jag tror han behöver de pengarna. Eller har behövt tidigare i alla fall.

Ruben:

I.

Andreas:

Men det är ju det som är poängen.

08:

02. Inte för Galaxy, men det är ju en tvåa. Den har hundra watt Super charging och där hänger alla direkt med. Nu är det Book och det är book och det är också beroende av. Pose laddades med exakt samma teknik som den och anpassar mig till det så att ni kommer kunna använda era gamla ni som haft andra sedan tidigare, bara att de kommer vara lite långsammareän den nya super boken. Och sen så Hasselblad. Tre kameror säger typ ingenting egentligen, men det är någonting de gör en skillnad på.

Ruben:

I.

Andreas:

Är mellan storlekarna på minne för den 128 gigabyte. Telefonen har FS3 punkt ett.

Lagring, men 256 FS för 18:

00, vilket innebär att hastigheten för data transform på 256 giggen kommer vara högre. Så den kommer ju vara snäppet vassare även i den allmänna driften. Jag tror inte en normal användare märker det, men om du har dem båda två vid sidan av andra kan nog märka lite lite lite skillnad. De har dessutom 500 timmars batteritid så batteritiden ska enligt en objektiv vara bra. Det ska vara. Det är en tvådagars telefon enligt han med medium användning och sen så finns det 08:16 gigabyte ram. Skärmen är på 6,7 tum så det är ganska stor. Telefonen

Ruben:

I.

Andreas:

ihåg var jag har 6,43 och då har jag

plussa på 01:

23 eller 22 plus så den är ganska seg. Men sen är den också kul. HD plus skärm. Hög upplösning. Och sen då? 1LLT piano skärm med noll tio 120 hertz Dynamic frame rate och en Super Super Fluid AMOLED

Ruben:

I.

Andreas:

också skyddas av en Corning Gorilla Glass byggdes.

Ruben:

Det är inga dåliga citat så säg inte det. Men det är någonting i känslan bara. Men det som jag tyckte var coolast som de presterat redan är vad är sjukledig? Plus att de hade någon egen lösning som gör att de kan gå både på 2,4 och fem gigahertz bandet samtidigt.

Andreas:

Precis såden använder typ Joel Bernt på något sätt. Teorier. Sen är det väl så här spontant. Hur ofta har jag snabba av? Vad är gränsen för fem gigahertz bandet?

Ruben:

Oj.

Andreas:

Vad är data?Är det ett teoretiskt max?Är svin

Ruben:

Jag är med iaf och jag kan få ut över 800 på mitt. och vid 500 gränsen. Så trött då jag har test över 50.

Andreas:

Jag tror du knappade in din Wi-Fi kort i din telefon

08:

07. Jag

Ruben:

Men

Andreas:

med sladd.

Ruben:

nejnej.

Andreas:

din dator har väl inte typ.

Ruben:

Nej, det tror jag inte. Men jag tycker att den klarat mycket och jag tror att du kan säkert komma upp på 10 000 på. Oj vad vi chilisar.

Andreas:

Ja, nu är det mycket till gissningar.

Ruben:

kan. Men man kan ju säkert komma ut på internet och tekniker. Ja, det får bli så ibland. Men. De singlar ned det som är över tre så får band styra så kan du då uppkoppling både får samtidigt och kan prioritera den strömmar som känns säker istället för band upp och så kör

Andreas:

Du ska också kunna använda båda samtidigt säger.

Ruben:

Jag.

Andreas:

Så att det innebär ett teoretiskt dop.Är det inte dubbla hastigheten för det är 2,4är inte dubbla hastigheten. Men du kan ju plussa de två hastigheterna. Men jag tror att ligger du på fem gigahertz så maxar du nu ofta din bandbredd från internetleverantören ändå. Oftast.

Ruben:

Det är väl om du är i ett sånt här läge där du når fram. Vänster ren bensin? Jag föredrar den, men 2,4 räcker och hur man tänker längre så klarar man det på det avståndet med högre hastighet. Och du tänker en normal lägenhet som min då? Normala argument. Med det var jag menar där och där tror jag att där skulle man kunna få nytta av vatten i stället för benstyrka. Så har du båda samtidigt så kan du alltid skicka data stabilt och på bra genom bra hastighet. Jag sätter inte farmare.

Andreas:

Ja, jag tror absolut att det är ett stort plus. Det jag tycker är coolt och jag tror att det kanske är någonting som man borde tänka fler borde använda spontant.

Ruben:

Tänk hur bra det funkar och inte, det har vi ingen aning om.

Andreas:

När det kommer till kameror. Så det man kan lägga märke till är att det är treårige son i kameror som är bäst påatt tillverka mobilkameror. Och till skillnad från andra så är OnePlus väldigt öppna behöver därför kommer de upp. Men i porträtt tele kameran så sitter det en 32 megapixels kamera. Med en optisk zoom på två gånger. Det låter väldigt lite måste jag säga.

Ruben:

I.

Andreas:

ultra. Vid kameran sitter en 48 åtta megapixel. Och i huvud kameran sitter det en 50 megapixel med optisk bildstabilisering som inte sitter i de andra helt enkelt. Och sen på Från 1,96 megapixels fick Focus kamera med elektronisk bildstabilisering och det är det väl på box Canon också skulle jag tippa på. Annars så kommer det bli väldigt skakigt. Men som de exempelbilder ni har sett så är ju. Så det är bra bilder. Det är inte dåliga bilder, det är väl bara att det inte är kanske som årets. Flaggskepp skepp telefoner. Den kanske inte riktigt kan stå sig med S23.

Ruben:

Jag vill också det. Så vi pratar om den för att som tycker att mycket av hårdvaru utvecklingen har börjat kapa delvis mycket utav mjukvaran liksom generella mjukvaran har börjat liksom avstanna. För det man nu lägger tid på samt som hjälper. Det är ju massa AI lösningar och majoriteten av det går mot kamerorna.

Andreas:

Precis.

Ruben:

Så att det inte konstateras bilder då och man kan lägga så mycket energi och pengar påbland annat deras bilder. Teoretiskt blir bättre med den lilla formfaktorn. Men jag tänker att borde ändå woka. Eller jo, jag vet att det såg på Jerry och rygg i säng När han gjorde sitt hållbarhets test och i den såg man en bil med sin telefon som är något nya tror jag och den nya Samsung S23 Ultra. Och så har ni tagit 37 skillnad på de två bilderna och man såg ju skillnad, absolut, men det var så marginellt och så pass lite att man sa ja. Jag kan säga att den ena är bättre än sämre men lite mer som den andra är mycket mindre. Men ja, det är inte ett krav då det är en telefon som tog ett halvår gammal. Så jag tror inte man måste göra så mycket. Och som du sa innan den generella användaren om man ska vara hård kommer jag ändå inte märka. Det kommer inte behövas att det är så himla sjukt bra.

Andreas:

När.

Ruben:

Det bör vara rimligt att majoriteten av alla bilar och ända upp på. Instagram eller Facebook eller skicka ett sms och kolla på på en mobil.

Andreas:

Precis.

Ruben:

Det är nog väldigt få bilder som tas som ska upp på en billboard som är 25 gånger 25 meter liksom.

Andreas:

Är.

Ruben:

Så det behövs ju generellt inte så. Bara så himla obvious trick. Kul att det kan vara bra. Har jag inga och det är alltid kul med utveckling och det är jättekul att man kan få massa coola grejer i en så liten formfaktor. Men det är lite som sagt det. Man säljer pärlor. Lite synd för att de kommer inte kunna

Andreas:

Men jag tror att skillnaden också är att den bilden du såg med Jerry. Bilden är uppladdad på det av samma telefon som var stort sett mycket samma precisering, men det är också Youtubes komprimering som ställer till det.

Ruben:

Jo.

Andreas:

du får ju inte riktigt rätt förutsättningar heller.

Ruben:

Men också är det ju två likadana bilder bredvid hennes roman som komprimeras på samma sätt så att.

Andreas:

Den har tagit.

Ruben:

Något mer så

Andreas:

Men designmässigt. Jag tycker det är jättemärkligt med den runda grejen på baksidan.

Ruben:

Det

Andreas:

Jag gillar inte den och jag kommer att vara sjuk eller sjuk. T som hade någon som är rund kan ju också ha som totalt blev den knäcktes på mitten eller som när. Jerry Rage försökte vika den. Kommer att jobba med knäckte så det sprack totalt. Men det var någonting som hände när de. hade en sån rund stor grej senaste gången. Jag är tveksam till den.

Ruben:

Ja ja. Jag vill hellre ha om plasten. Jag har heldre en lite tjockare möbel. Men som en platt baksida. En lite tunnare mobil med smal tjock grej sticker ut.

Andreas:

Jag tycker att de skulle passa på och göra den lite tjockare och sätta in ett batteri eller sätta ett större batteri. Det tror jag hade gynnat de flesta människor och jag tror de flesta har ett ganska okay värde.

Ruben:

Men han fattar att saker tar plats, men de sticker ut någon millimeter. Någon millimeter tjockare ull hade jag inte dött av.

Andreas:

Nä, det var ju likadant. Min minsting ville åka på två, men mer än något annat hade inte dött av. att. Den var helt platt

Ruben:

Jag.

Andreas:

med ett skal så det var väl lite överdrivet kanske, men att vi just på plattan.

Ruben:

Tycker jag. Jag fattar inte varför de väljer att gå med Mediatek.

Andreas:

Men de har juändå steppat upp på senaste tiden och de är inte samma budget märke som de var då det fortfarande budget jämfört med typ Snapdragon. Jag tror det är anledningen att man sparar in lite lite pengar, men de Mediatek. processorerna har ändå visat sig vara ganska skarpa. I alla fall de senare. Sedan är problemet. Optimering kommer av spel och annat vara optimerade på medieteknik och det som har varit externa problem. Men ju fler som har mediatek desto större chans är det ju att de blir optimerade.

Ruben:

Annars tycker jag att de har lyckats. Jag tycker det passar och jag tycker de har lyckats. Men jag vet inte om jag blir såld på det de pratar om, om stjärnorna. Eller om det verkligen är för att det visuellt ser bra ut. Men det känns som att de har lyckats få. En skärm som känns som en. Datorskärm fast ändå som en platta och jag ligger påskrivbordet så känns verkligen som att det här är en dator. Inte bara det här är en platta med det tempot

Andreas:

Precis.

Ruben:

och att det är liksom centrerad i kameran och inte uppe i ena hörnet. Det är det jag tycker. Visst, de har tänkt pånågot sätt, men det är bara min spontana känsla. Men jag tycker om designen på den.

Andreas:

Ja, från framifrån, absolut bakifrån. Jag tycker det är konstigt med den kameran och att den är rund och tar såmycket plats på baksidan. De har ju ej satt den i mitten vilket gör att den. kommer ligga platt på. Bordet. Vitt eller platt kom dit men det kommer inte var lika Wow blir liksom om det ligger platt på bordet Men sen sätter det flesta ett skal på ändå. Eller nåt sånt här folie. Okej med grejer på liksom. Utöver det. jag hade önskat att de hade stoppat in mer rom för nu när LO affischen kommer ut På andraär det också så tror jag att. Man skulle kunna göra mer grej på surfplattan och att redigera i maskin är ganska trevligt faktiskt. Och speciellt nu när dessutom ännu fler. Content creators går över till att göra saker mobilt såtror jag att man hade vunnit på att ha lite överallt. Utöver det. Tycker det är ganska bra avvägningar. Jag har inte sett någonstans att man skulle kunna utöka minnet med 328 gigabit som jag förstår det som,

Ruben:

Men jag tror att jag fick ner dem i pris för att ställa in understället, dvs att kanske göra som bilderna nedan kan ha med större minne och större ram. Som är lite dyrare. Det är det jag funderar på, för det är för lansering till en riktig del av serien, fast inte den här. Nu kan du köpa det här. Exakt vad som gäller. För dem är priserna sådana. Kanske de släpper en men mer ram med lagring så är det dyrare också. För det känns som att de borde ha plats mer och kunna ha en okay billig enhet fortfarande som är konkurrenskraftig. Med mer lagring och mer ram. De som lyckas få ihop en penna som upplevs funka. Det är ju någonting som alla företag verkar bråka med i den här pennan, att den aldrig funkar, att den är dålig och att de vågar göra en penna tycker jag och säger att då har man lagt tid på.

Andreas:

Även om den funkar bra, absolut, men jag känner att. Det som du jämför med med telefonen så är detta lite mer medium späckad. Jag skulle säga att dettaär nog en mindre platta. Det är inte det att inte lura, inte på något sätt. Jag skulle tippa på att den här kommer landa på en prislapp och nu i år också. Hade du frågat mig för ett år sedan hade jag sagt typ 4 till 6000. Men du har ju också alla priset stuckit så kanske 5 till 7. Eventuellt.

Ruben:

Jag gissar påatt instegsmodellen i Sverige då blir på. 5490.

Andreas:

Osv. Väldigt specifikt, väldigt specifikt. Jo, men så länge så. Jag tror att om insteget ligger på runt mellan 05:06 så kommer detta vara en väldigt prisvärd surfplatta. Ligger en mycket högre. Tufft.

Ruben:

Viktigast är ocksåatt det är snygg färg på den.

Andreas:

Just det, absolut. Jag tror att det här kan vara surfplattan för väldigt många. Det jag tycker är väldigt kul för det de gör. Det är några år sen, blev 04:05 år så kanske som vanten sa att vi kommer aldrig göra en så platta.

Ruben:

I.

Andreas:

Finns ingen marknad för Det över disk. Förändringens vindar blåser. Jag tycker det väldigt irriterande att de dock gör en mjukvaru upplevelse som känns som en slash max kopia med dockor. Jag tycker de kopierar de copycats.

Ruben:

Det är jazz och blues. Jag förstår inte varför. När man kör och ändrar släpper man inte bara någonting som ser ganska avskalat ut såkan alla få bestämma själva. Jag fattar inte det, men det var om man inte kom pådet, mycket smart och bra. Men om man inte gör det så skit i det. Men

Andreas:

har väl inte så.

Ruben:

det jag tänkte på var att de har. De sa att det var 30. Dagestan betyder. Det tycker jag är sjukt.

Andreas:

Det är bra. Det är väldigt bra. Undrar vad de har gjort för att få få till det? Det är, men det måste vara att gå in i djupsömn läge efter någon timme efter man använt någonting, vilket gör att den kommer antagligen inte hämta notifikationer speciellt ofta till exempel.

Ruben:

Nä, och frågan är om man kan ha den då som någon. Dessa styr så att man kan liksom bara lägga ifrån sig den så använde man ibland grejen eller att man kan ha den till hans snabbladdning men att man kanske inte behöver laddaren. Jag vet inte någonting smart. Kanske man kan göra detta, vad vet jag inte bara.

Andreas:

Då går vi vidare. Jag har ju generation ett av dessa så nu har ju Odenplans då presenterat Bachs prov två. Och det är ju väldigt mycket. Mycket, mycket, mycket. Då är det mycket snack om det här Speciella radio.

Ruben:

Men det har ju funnits på påsen hur länge som helst. Jag har mina. Men nu är det varenda liten leverantör som skriker påhörlurar, varenda liten enhet som släpps och en det eller Samsung eller Googles special specialare på solarier och.

Andreas:

Vem vill ha det?

Ruben:

Jo, men Jag använde ju det på mina hörlurar och jag pratar om det par också. Skitnöjd och att jag gillar det verkligen. Men det är inte såatt det blir en. Här var mycket jag vill ha. Har rullat mer på mina vanliga stora hörlurar som jag har. När jag ska in på den såhar jag ingen smarthet.

Andreas:

Nej.

Ruben:

Men det är mycket bättre grund ljud. Och det är inget jag tänker på att jag har Vintage Lady. Det räcker att jag har stereoljud för att fåMadonna hög vänster. Så var det lite. Rune gillade ju det ju, liksom att försöka efterlikna något

sorts fem punkt 01:

07 punkt ett system, fast bara ha tvåutgångar eller ibland bara en utgång och få en sån där rumsliga ljudet med det. Ja, det är coolt, men det är inte min core. De här videosarna man såg när man var barn på youtube där man skulle låtsas sitta i frisörstolen och tvinga på sig hörlurar. Det är coolt. Men det blir inte såbra om man tar bra

Andreas:

När.

Ruben:

ljud

Andreas:

Nej,

Ruben:

eller inte.

Andreas:

men det är också. Ja, precis. Och hur många källor finns det som avspeglar? Jag kan tänka mig det kan man kanske om man tittar på serier eller video. För de har ju oftast fem punkt 01:10 till exempel.

Ruben:

Netflix har gått ut nu och skrivit ut det på vissa av deras videos och det är också en tillägg i det nya pro upplägget på Netflix. Jag tänkte ska prata lite mer om detta nästa vecka, om vad och inte vad Netflix kommer göra för att behålla fokus på. På stabiliserar sig

Andreas:

sig

Ruben:

men det är ändångn av de rakt upp. SB gillade ju funktionaliteten, visualiserar utan menär inte det knäppt?

Andreas:

Jag tycker att mycket av det du presenteradeär uppgradering I. Lotus version. Positivt, Det är coolt färskt spår. Det var på tiden. Skulle vilja se. Då ska jag ha väldigt bra. Mikrofoner sägs det, sådet blir spänd på scenen. Testerna kommer att gå. Jag är nöjd med mina hörlurar. Det jag tycker är lite dåligtär kvaliteten och batteritiden. De har klagat på först och sedan är det jag klagade på i början av det. Detta avsnittet på denna blogg blev tuff, men det kan väl vara en annan sak. Och att de har uppgraderat och en sen. Det måste jag säga. Det skadar aldrig att förbättra sådant. I övrigt låg latens positivt 54 minuter och jag tycker det fortfarande på högersidan dock. Hade gärna sett lägre men det trådlösa med bluetooth, vad ska man förvänta sig? Vill du köra tangentbordet?

Ruben:

då släppte ett helt bord. Och jag fattar inte varför

Andreas:

tangentbord.

Ruben:

det alltid kallas en bordet och det är liksom bränt hårdvarumässigt. Ganska bra tempo. Det verkar liksom vara helt grejer inom KK kraschen plattform som tillsammans gjort det. Men. Sen har vi Rotary NAB som är nån snurr grej som vi använder för att sälja inställningar och sen så skulle de ha någon utställning med utseendemässigt. Ser ut som ett. Den ser ut som ett gammalt 90 tals BM tangentbord, ter sig grått och missfärgat redan från start och jag fattar inte riktigt vad de har tänkt.Är det inte att det finns en brist på mekaniska tempo runt deras väg att sticka ut så som funktionsmässigt eller designmässigt

Andreas:

känns. Det känns ju som att detär 1111 tim på en plats och bara att det här kan vara kul och så har de gjort det. Ja, men nu är det ju i princip en färdig produkt. Vi kör ut den bara. Det är lika bra att se om vi kan sälja den typ.

Ruben:

Jag fattar inte, men det var inte.

Andreas:

Jag tycker det jag tycker är ett snyggt tangentbord men är också väldigt märkligt.

Ruben:

Nu gäller det att ha det så som.

Andreas:

Jag tycker vi avslutar den här. Det sa man ingenting på Cloud eller Venom, men det ryktas också om att behandlas i år. Kommer presentera sina första fotbolls.

Ruben:

Helt onödigt.

Andreas:

Det ser ut som att det kommer att ske under tredje kvartalet och de ryktes vägarna i alla fall. De namnen som kommer användasär om platser vi folk och våran plats vi flipp. Tycker det låter lite Samsung kopierat.

Ruben:

Nämen, det är dessutom en kopia av Oppo mobilerna som kommer släppas och vi håller på släppa det. Kommande kommer vara något ovan vivo och jag tycker fortfarande att allt som har med folk och telefoner. Det är kul att man gör det och det finns ju någon liksom telefon för den delen också. Men so far så är det inget så mycket annat vettigt som jag tycker så är jag så jag ser att det här är värt de här miljonerna kronor mer för att få det här igen.

Andreas:

Miljonerna

Ruben:

gör vi skitmycket dyrare grejer. Det är mer som fragila. Det finns ingenting som säger att det här var värt pengarna och det jag får tillbaka för det den där fårär möjligheten att slippa köpa en iPad vid sidan av. Men för de pengarna kan vi köpa en telefon och en platta under armen bara.

Andreas:

Men men. Med

Ruben:

ta min plats och förvara dem.

Andreas:

de nya Samsung. Folk är ju inte lika dyra, det är ju dyrare men inte mycket dyrare och. Jag tror på riktigt. Det här är framtiden. Jag tror inte du kommer gåomkring med en chokladkaka formad i telefon. Jag tror att folk bara kommer vara framtiden av många anledningar. För fotbolls ärändå det smidiga. Har du har provat en flipper var?

Ruben:

Ja.

Andreas:

De är. Extremt mycket mindre. Du har inte gett upp jättemycket plats i din ficka. När man kommit till den liksom. Okej, det är billigt nog och hållbart nog. Jag tror definitivt det kommer vara framtiden och frågan är om det är. Om det kommer ta fart innan, vilket jag hoppas. Jag hoppas inte att de ska få kredd för det här också. När andra företag har utvecklat telefoner under så jäkla lång tid som Samsung, som Oppo som Huawei som har gjort vikbara telefoner och sedan kommer att göra någonting och som har varit de som var först. Nej, det var de inte. Sedan kommer de kommer jag för de kommer inte göra det bra för de kommer att göra det för de kan göra det bra. Jag hoppas bara att. Samsung och alla andra som har faktiskt lagt ner pengar och utvecklingstid för att det kommer i slutändan vara så att när du sedan behöver köpa skärmen så kommer du köpa den från Samsung för de utvecklat det under 678 års tid. Så att all utveckling som går görs nu är ju till gagn för alla framtida telefoner också och därför måste vi fortsätta göra det. Och folk som tycker det är kul att ligga i framkant på tekniken måste köpa dem för annars kommer de inte utvecklas heller. Då kommer det bli som dessa projekt Ara som var den här modulära telefonen som total dog. Det blev alldeles för dyrt och alldeles för burkigt för att någon skulle vilja använda det.

Ruben:

Det jag funderar på är bara. Jag säger. Inte. För en tjock. Den blir det för

Andreas:

Om de inte avsevärt mycket. tjockare

Ruben:

Delvis men också sedan någonstans.

Andreas:

min min mina mina har. Mitt halos etui blir tjockare i fickan, speciellt när du lägger dem i samma ficka som nycklarna.

Ruben:

Men det jag funderar på är att det är ju. Jag tror vi behöver se teknologin större än bara telefoner och hur vi integrerar med telekom teknologi och hur den är utformad. Jag tror snarare att det kanske blir att man har. Jag vet inte. Jag har ingen bra lösning och ser inte att det är dåligt att man gör det. Men vikbara skärmar på ett sätt kommer vara en grej. Men frågan är om någon kommer utifrån receptet. Det är snarare så att det enda du vill ha det, de med skärm och frågar om du behöver ha skärm som du kan klicka på. Om du inte bara vill ha skärm du kan titta på.

Andreas:

Jo men då är du ju inne på kanske glasögon liknande och jag tror. Okej, så här. Jag tror också det i framtiden med att få folk att bortse från tiden före. Och de här glasögonen liknar det som jag tror du sitter på nu. De kommer till en början behöva drivas av någonting som de kommer funka som smarta klockor. Typ att man behöver ha en huvudenhet fortfarande för att köra det på 5g i glasögonen eller på. klockan så kommer dem käka upp batteriet alldeles för fort så du använda den. En telefon som mellanhand mellan internet och enheten I. sig. Så att jag då trodde det skulle kunna vara för underbart. Jag tror Filips flipp. Telefonen kommer vara för all den normala, liksom de slutsålda vikbara telefonerna. De kommer vara. Framtiden för de flesta människor och sen tror jag att foldern kommer att vara framtiden för typ sådana som du och jag tecknar där. Fullt en. Den som liksom bokformat. Jag är. Jag är 99 % säker påatt det är framtiden. Jag tror inte vi kommer att gå omkring med de här jobbiga, stora otympliga enheterna. De kommer vara vikta.

Ruben:

Jag gör inte saker.

Andreas:

Nej. Där är du du. Du får misstro mig. Det är det ingen av oss som vet. Det är bara min hypotes.

Ruben:

Får spekulera mera i detta, men jag. Sluta kalla oss något annat.

Andreas:

Vi avslutar med veckans tips och det här är kanske det kanske jättedumt och rekommendera en. Det är inte en konkurrent, men en annan podcast och. Men det gör vi ändå tycker jag för jag tycker den är så pass bra och nyttig och det är inte ens viktigt. Jag har samma ämnen som vi. Röra sig alltid. Det här är en Cyber Secrets podcast som kallas för Smashing Security. Det är två britter, eller en britt och en kanadensare, men båda sitter i Storbritannien som varje vecka nästan har en ny gäst där man pratar om. Cybersäkerhet och saker som händer i internetsäkerhet världar helt enkelt. Jättetrevlig lyssning för den som tycker att den typen av saker är intressanta. Så för den som söker efter ny podcast och tycker internetsäkerhet är intressant som är The Security. Och det var nog allt för oss. Har vi sagt något märkligt, någonting konstigt så får man maila till gymet man komma kan också använda den. Får passa på att tipsa omämnen och framtida gäster när man ändå är i sin favorit podd spelare som jag misstänker att de lyssnar på denna påde dig såska man passa på prenumerera för att inte missa framtida ämnen för framtida avsnitt och gäster. Och när man ändå är inne i det så kan man passa på att lägga ett litet betyg också. Och ni som använder Go Apple Podcast, vilket vi vet att majoriteten av er lämnar recension lite, skriver lite feedback, recension och lite stjärnor det ej hade gjort våran dag. Det var allt. Glöm inte att följa oss på Tick tock och Instagram och Facebook. Där lägger vi upp videos flera gånger i veckan. Från det. Får vi också se våra ansikten och liknande. Det är i och för sig lite oroväckande i sig. Med det tackar vi för denna veckan och så hörs vi nästa måndag helt enkelt.

Ruben:

De

Andreas:

Har gröt.

Ruben:

hade.

Andreas:

Tjoho!

Avsnitt 48